Aquest mes de juny, la convocatòria de Pressupostos Participatius 2023 de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries encara una nova fase. I ho fa amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització; on tots els veïns i veïnes que hi participin podran escollir aquells projectes que se sotmetran a la votació popular final. La sessió és oberta a tota la població i es durà a terme aquest dijous, 16 de juny, a dos quarts de vuit, a la Sala Gòtica.

A la jornada hi prendran part les 71 propostes ciutadanes que han estat considerades vàlides per part dels serveis tècnics municipals. Mitjançant una dinàmica participativa, els assistents elegiran les actuacions finalistes (entre 15 a 20 propostes) que se sotmetran a votació popular el mes de setembre o octubre, una data a concretar.

La Comissió Tècnica ha dut a terme durant els darrers mesos una exhaustiva anàlisi i treball de les 460 propostes ciutadanes presentades fins al passat 3 d’abril a través de les bústies ubicades a Castelló, Empuriabrava i a les parades del mercat setmanal, i per mitjà del web www.tutriescastello.cat.