Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Comencen les activitats del nou Espai d’innovació de Figueres

S’hi realitzaran diferents càpsules de coneixement TIC dirigides al sector empresarial i sis jornades divulgatives en àmbits estratègics

Comencen les activitats del nou Espai d’innovació de FigueresSanti Coll

L’Ajuntament de Figueres va inaugurar el passat divendres 17 de setembre l’Espai d’Innovació Empresarial, ubicat al Centre de Formació Ferran Sunyer (Ronda Sud, 3). L’Espai és a punt per a la seva posada en marxa. D’una banda, el nou equipament oferirà un viver d’empreses que disposarà de deu despatxos per a persones emprenedores, una sala de coworking i un espai relacional. En aquest sentit, properament es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Figueres (www.figueres.cat) les bases del concurs públic per accedir a la cessió d’ús d’algun d’aquests deu despatxos.

D’altra banda, l’Espai disposa de dues aules per oferir serveis d’assessorament, formacions i mentoria dirigits a persones emprenedores i empreses. Durant els mesos de setembre i octubre s’iniciaran aquestes activitats en el nou centre.

Pel que fa a les formacions, les properes setmanes s’hi realitzaran les següents càpsules de coneixement TIC dirigides al sector empresarial del territori: Linkedin (8 d’octubre); Wordpress: CMS i instal·lació (11 d’octubre); Wordpress: pluggins i temes (13 d’octubre); Wordpress: Elementor (14 d’octubre). L’horari serà de 9.30 a 13.30 hores.

També s’oferiran sis jornades divulgatives en àmbits estratègics per a la comarca, que aniran a càrrec de ponents experts en les diferents matèries. Son les sessions següents: La transició energètica: model, generació d’energia i innovació (30 de setembre); La transició cap a la mobilitat, logística i transport (7 d’octubre); La transició energètica en espais d’activitat econòmica i polígons industrials (14 d’octubre); La innovació en les indústries culturals i creatives (21 d’octubre); La innovació en la indústria agroalimentària i el sector primari (30 d’octubre).

Per últim, el dimecres 6 d’octubre es durà a terme una altra de les activitats previstes a l’Espai, es tracta d’un networking empresarial dirigit a empreses dels àmbits turístic i agroalimentari. L’objectiu de la trobada és treballar per a la creació de sinergies i/o relacions comercials entre els participants.

Totes aquestes accions s’emmarquen dins el projecte PECT Girona, ecosistema innovador cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i per la Diputació de Girona.

Les persones interessades en rebre més informació sobre alguna d’aquestes accions es poden adreçar a l’Oficina d’Empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres mitjançant el telèfon 972 674 261 o el correu electrònic oficinaempresa@figueres.org.

«Fes la Bossa!»

A l’agenda de l’Àrea de Promoció Econòmica de Figueres també hi ha la jornada gratuïta de formació en línia per al sector comercial Fes la bossa!. Anirà a càrrec de María José Invernón (@itsmariajose_invernon). Tindrà lloc el dilluns 18 d’octubre de 9.30 a 12 h i és organitzada per la Cambra de Comerç de Girona. Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a jornades.feslabossa.cat.

Prem per veure més contingut per a tu