31 de octubre de 2019
31.10.2019
Vilamalla

GM Food de Vilamalla substitueix Pere Laymon com a conseller delegat

El CEO va ser nomenat pels anteriors propietaris de l'empresa, el Grup Miquel Alimentació

31.10.2019 | 09:08
Pere Laymon, fins ara CEO de GM Food.

La companyia líder en el sector de la distribució alimentària a Espanya, GM Food Ibèrica, amb seu a Vilamalla, ha decidit substituir Pere Laymon com a conseller delegat, segons confirma l'empresa a EFE. El substitut s'anunciarà en els propers dies i l'aposta per aquest canvi es considera una pràctica habitual en companyia internacionals que busquen mantenir una línia de creixement.

GM Food Ibèrica, anteriorment denominada Grup Miquel Alimentació, es va incorporar a la multinacional xinesa Bright Food fa quatre anys i compta amb línies de negoci destacades com Gros Mercat.

L'empresa té una facturació de 1.100 milions d'euros i una plantilla de 2.500 empleats i, ara, està pendent de l'anunci del nom del seu nou conseller delegat, que s'espera que es produeixi en pocs dies.

Pere Laymon es va incorporar a GM Food Ibèrica el 2008 i, anteriorment, havia estat director general a Canàries de Dinosol Supermercats i també havia estat al capdavant de Kampio.

Laymon va obtenir el títol de mestre industrial en la branca de mecànica a la Universitat Laboral de Gijón i ha cursat també estudi a l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook