08 de maig de 2019
08.05.2019
Vilamalla

GM Food mostra «tranquil·litat» davant l'actuació de l'Agència Tributària a Vilamalla

Tècnics d'Hisenda han entrat a les instal·lacions de l'empresa, acompanyats per un dispositiu especial dels Mossos

08.05.2019 | 15:01
Els Mossos d'Esquadra han acordonat les instal·lacions.

Personal de l'Agència Tributària del Ministeri d'Hisenda ha dut a terme, aquest dimecres, una actuació a la seu de l'empresa GM Food Ibérica de Vilamalla., l'antic Grup Miquel. Els tècnics han arribat a les instal·lacions del polígon acompayats d'un important desplegament policial amb diversos equips dels URPA i els ARRO dels Mossos d'Esquadra. Els agents han desallotjat les instal·lacions confinant els treballadors, en un primer moment, a l'aparcament del recinte.

Fonts de l'empresa han assegurat "desconèixer" el motiu d'aquesta actuació. La direcció de GM Food afirma estar "absolutament tranquil·la". "Fem una gestió escrupolosa amb totes les normatives vigents que cal seguir, sobretot les fiscals". La mateixa font afirma que l'empresa "no ha tingut cap coneixement previ" d'aquesta actuació.

L'empresa més gran de la demarcació


L'empresa, la més gran de les comarques gironines, la va adquirir el conglomerat xinès Bright Food l'any 2015 per 110 milions d'euros. L'any passat, el consell d'Administració de Bright Food Group Spain, accionista majoritari de les empreses que formen el Grup Miquel, va aprovar el canvi de denominació social per convertir-se en General Markets Food Iberica. La decisió responia a la voluntat de posicionar l'empresa gironina en el lideratge del mercat horeca espanyol.

Més de 1.100 MEUR de facturació


El grup té un facturació anual de més de 1.100 MEUR i un equip de més de 2.400 treballadors. Té sis seus repartides per la geografia espanyola i és líder en el mercat horeca espanyol amb un facturació al sector de 673,5 MEUR amb les seves ensenyes de Gros Mercat (que compta amb 67 centres) i la divisió Foodservice. També disposa de més de 600 establiments de proximitat sota els paraigües de SUMA, Proxim i SPAR.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook