El nou Hispano Suiza Carmen debuta a nivell mundial al Saló de l'Automòbil de Ginebra de 2019 i marca el ressorgiment d'aquesta emblemàtica marca de cotxes de luxe, propietat del Grup Peralada.

El Carmen, dissenyat, desenvolupat i fabricat a Barcelona i totalment elèctric és un gran turisme d'hiperluxe, la màxima expressió d'un disseny d'inspiració clàssica, un xassís i un tren motriu d'última generació, una potència trepidant i una dinàmica impecable. És el primer model d'un nou segment de vehicles hyperlux, que combina el rendiment dels hipercoches amb un luxe exquisit, una artesania meticulosa i una atenció meticulosa als detalls tècnics i d'enginyeria. Una proposta realment única i un tribut perfecte a una marca de cotxes espanyola emblemàtica.

L'estrena mundial d'aquest cotxe de sèrie és la materialització d'un somni de tota la vida per a Miguel Suqué Mateu, actual president d'Hispano Suiza, i els seus germans, i besnéts del fundador de la marca. El Carmen s'inspira en la singularitat i l'elegància de la mare dels Suqué Mateu, Carmen Mateu (1936- 2018).

Veure Galeria

GMv2_fin|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=5c7ec1c46abc8614bd8b34ec|GMv2_fin

Aquest nou model de producció pròpia ha estat creat des de zero per oferir una experiència de conducció excepcional i luxosa. El Carmen, que combina una avançada propulsió totalment elèctrica de 750 kW (1.019 CV) amb un monocasc de fibra de carboni súper rígid, suspensió davantera i posterior de doble forquilla i vectorització de bat, ofereix una dinàmica excepcional, amb una especial atenció a un rendiment trepidant i la seva facilitat de conducció. Amb una potència tan prodigiosa i un pes en ordre de marxa de tan sols 1.690 kg, el Carme ofereix unes prestacions de primera classe: arriba als 100 km/h en menys de tres segons i té la velocitat màxima limitada electrònicament a 250 km/h.

El disseny tan impactant i captivador del Carmen equilibra a la perfecció l'esportivitat agressiva i l'elegància atemporal, en un perfil que ho fa clarament diferenciable a la carretera. L'estil té una gran influència dels cotxes Hispano Suiza de principis del segle XX, concretament l'Hispano Suïssa H6C Dubonnet Xenia de 1938, del qual només es va fabricar un exemplar. El Carmen compendia el llegat d'elegància i disseny de la marca en un modern cotxe Hyperlux.

Hispano Suiza ha seleccionat els millors materials per al seu exclusiu interior, inspirant-se en els interiors dels models Hispano Suiza més luxosos antics. L'exquisit habitacle de dues places irradia refinament i opulència i complementa a la perfecció el seu rendiment reduint l'esforç del cotxe.

L'estil d'Hispano Suiza per el Carmen queda reflectit en l'excepcional atenció als detalls de la seva producció totalment artesanal. El disseny, l'enginyeria i la fabricació del cotxe s'han realitzat a Barcelona en mans d'un equip d'experts altament qualificats de QEV Technologies, especialista en enginyeria de sistemes de propulsió elèctrica i de competició. .

El preu del Carmen de Hispano Suiza partirà d'1,5 milions d'euros (més impostos, i només es fabricaran 19 exemplars des de finals de 2019 fins a 2021). Les proves de carretera començaran a mitjans de 2019 ia l'octubre es llançaran les primeres unitats. Els clients potencials ja poden inscriure per adquirir un dels models exclusius del Carmen abans del seu llançament oficial al juny de 2020.