L'empresa MindfulKit, de l'empordanès Edgar Tarrés, ha estat una de les tres firmes gironines que han participat en conferències i presentacions dins el programa de Mindful Travel de Fitur, la Fira Internacional del Turisme de Madrid. Mindfulkit, juntament amb Aqva Gerunda i Tegust, han tingut l'oportunitat de presentar davant del públic de la convenció què aporten les seves empreses en matèria de turisme de benestar, de meditació, de relax.

Des del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona remarquen que el Club de Salut i Benestar va ser, el 2015, un dels primers clubs de màrqueting de producte que va crear el propi Patronat. Actualment compta amb una trentena d'empreses associades, entre les quals hi ha spas, centres de benestar, balnearis i allotjaments per a retirs, així com també una notable oferta d'empreses que proposen activitats de meditació, ioga i cuina saludable.

També l'associació Sèlvans, amb la seva xarxa de boscos terapèutics i itineraris saludables, es promociona utilitzant la plataforma que ofereix el Club de Salut i Benestar.

Aquest club de màrqueting disposa d'un pla d’accions anual per promocionar, comercialitzar i divulgar aquesta oferta tan específica tant en l'àmbit nacional, estatal com internacional.