Els taxistes votaran entre les 12 del migdia i les sis de la tarda si continuen la vaga, l'acaben o tornen a protestar pel Mobile World Congress si, a mitjans de febrer, consideren que el Govern "no compleix" les seves promeses. Tots els conductors amb llicència o credencials podran votaran durant sis hores en aquesta consulta amb tres respostes. Els taxistes han de decidir si accepten la proposta de decret de la Generalitat, que preveu una precontractació de 15 minuts pels vehicles VTC que es pot allargar fins a una hora a través del reglament de l'AMB, prohibeix la geolocalització i que els cotxes d'Uber i Cabify puguin circular sense servei.

El portaveu d'Elite Taxi, Alberto 'Tito' Álvarez, ja ha anunciat que votarà a favor de la proposta, negociada durant una reunió de prop de quatre hores a la conselleria de Territori.

A les 11 del matí, el sector del taxi es reunirà en assemblea i els seus representants podran parlar per fer campanya per una de les tres opcions de la consulta.

Concretament, el portaveu dels taxistes ha explicat que les opcions són: seguir l'aturada i no acceptar el decret, aixecar la vaga i acceptar el decret o "fer una treva" i "si la Generalitat no compleix amb el que ha promès tornar a activar la vaga pel MWC".