19 de desembre de 2016
19.12.2016
40 Años
40 Años
Castelló d'Empúries

Presenten el Cens de l'activitat econòmica i comercial d'Empuriabrava

L'estudi ha estat encarregat per l'Ajuntament de Castelló d'Empúries a la Cambra de Comerç de Girona

19.12.2016 | 18:03

Aquest dimarts 20 de desembre, a partir de les 20.30h, al Centre Cívic d´Empuriabrava, es presentarà el Cens de l´activitat econòmica i comercial d´Empuriabrava, un estudi que analitza l´oferta dels diferents eixos comercials d´Empuriabrava, amb l´objectiu de conèixer a fons la dinàmica comercial, turística i de serveis d´Empuriabrava.

L´estudi, encarregat per l´Ajuntament de Castelló d'Empúries a la Cambra de Comerç de Girona, i basat en el cens realitzat entre els mesos d´abril i octubre d´enguany, analitza l´oferta dels diferents eixos comercials d´Empuriabrava, que inclouen Sant Mori-Moxó-Los Arcos, l´avinguda Fages de Climent fins al Club Nàutic, l´avinguda Joan Carles I fins al Pla de Roses, Puigmal i Alberes Comercial, amb l´objectiu de conèixer de primera mà, i amb el màxim detall i rigor possibles, la dinàmica comercial, turística i de serveis d´Empuriabrava i presentar una única unitat d´anàlisi econòmico-comercial d´Empuriabrava.

En aquest sentit, s´han dut a terme entrevistes als establiments dels principals sectors d´activitat, i posteriorment, s´ha complementat una fitxa informativa amb les principals característiques de cadascun dels establiments que conformen les zones d´estudi.

El treball de camp realitzat al llarg d´aquests mesos ha caracteritzat establiment per establiment, fet que ha suposat comptar amb una part del temps i de l´experiència dels principals implicats, els comerciants, als qui especialment cal agrair la voluntat de participació i la disponibilitat que han mostrat. Sense la seva col·laboració no hauria estat possible ajustar tant en la diagnosi que presenta aquest estudi.

A partir d´ara, s´avaluaran quins són els potencials que tenen aquestes zones comercials i així es podran dissenyar serveis i productes que els hi donin valor afegit. Igualment s´han de valorar els problemes i deficiències que té, per treballar conjuntament amb l´objectiu de trobar-hi solucions. En definitiva, es tracta de treballar per reforçar els seus punts forts i solucionar els seus punts febles, per tal de fer dels eixos comercials del municipi una estructura competitiva.

Aquest estudi reuneix tota la informació de la dinàmica comercial d´aquest territori. És una eina pràctica i necessària al municipi de Castelló d´Empúries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema