Doble presentació literària a Figueres i l'Escala

Miquel Martín presenta la seva darrera novel·la, 'Guanyaràs una mar llisa' a la llibreria Vitel·la de l'Escala i Josep Playà, 'Els últims secrets de Dalí' als Caputxins de Figueres

Josep Playà i Miquel Martín.

Josep Playà i Miquel Martín. / Eduard Martí/Aniol Resclosa

Empordà

Empordà

Aquest dissabte 6 d'abril conflueixen dues presentacions literàries de nivell a la comarca. Per una banda, l'escriptor Miquel Martín (Begur, 1969) presenta la seva darrera novel·la, Guanyaràs una mar llisa a la llibreria Vitel·la de l'Escala, a les 19 hores, i el periodista Josep Playà, Els últims secrets de Dalí als Caputxins de Figueres, a les 18 hores.

Miquel Martín és un autor prolífic que, a poc a poc, es va fent un lloc d’honor dins les lletres catalanes. Després de La drecera i la biografia de Tom Sharpe, ara retorna amb Guanyaràs una mar llisa (Edicions del Periscopi), una novel·la que parla de la gent de mar, dels corallers catalans que s’aventuren en aigües llunyanes i del patiment dels que es queden. Per parlar-ne, aquest dissabte, l’autor visita la llibreria Vitel·la de l’Escala.

En el cas de Josep Playà Maset, aquest presenta Els últims secrets de Dalí (Editorial Gavarres), un llibre construït a partir d’unes converses amb Marià Lorca, l’exalcalde de Figueres, qui revela dades inèdites. Josep Playà en parlarà dissabte amb el mateix Lorca en un acte als Caputxins de Figueres. Assistirà l’alcalde Jordi Masquef, l’editor Àngel Madrià i Carles Ayats, president dels Amics dels Museus Dalí.