Les arts circenses es despleguen al Teatre El Jardí de Figueres

“El circo de las estrellas” ha ofert una funció de la mà de la companyia Emotiva Producciones

Jordi Callol

Jordi Callol

El Teatre El Jardí de Figueres s’ha convertit en una carpa de circ on el seu escenari n’ha estat la pista central amb l’espectacle “El Circo de las Estrellas”, que està de gira per la Península Ibèrica.

La tarda d’aquest dissabte 20 de gener en Romeo, el protagonista d’aquesta funció, ha saltat a l’escenari amb un barnús i els seus ballarins l’han vestit per transformar-lo en la peça principal. Aquesta funció ha combinat les intervencions d’aquest personatge, fent participar el públic, amb diferents atraccions del món del circ. Entre d’altres s’hi ha pogut veure un artista demostrant la seva força i la seva agilitat amb el màstil a diferents alçades.

Un altre dels moments destacats ha estat una actuació sobre rodes. En aquest cas una parella artística ha assaltat l’escenari del Jardí al damunt dels seus patins i ha mostrat formes i posicions inimaginables per la majoria dels assistents. De fet, aquests artistes han assumit un major risc quan una part del seu show s’ha elevat. A més, també s’ha demostrat l’agilitat d’un altre artista a les cintes aèries fent que els presents haguessin d’aixecar de nou la mirada per gaudir de l’espectacle. 

Tot i això, cal tenir en compte la sempre present activitat del protagonista, el qual ha anat mostrant la seva trajectòria vital a través d’aquests números. En aquest sentit, els records d’infantesa el duen a reviure un ventríloc que va veure de petit i com a partir d’aquesta experiència el seu pare li va regalar en Luigi, el seu ninot, amb el qual ha fet una part del seu espectacle.

L’actuació de la companyia Emotiva Producciones ha finalitzat amb tots els artistes abraçats al bell mig de l’escenari del Teatre Municipal de la capital de l’Alt Empordà, davant d’un públic que els ha aplaudit efusivament.