Joan Dausà celebra el Nadal omplint el teatre de Figueres

El cantant i compositor ofereix un concert aquest dijous 4 de gener dins la gira pels deu anys de trajectòria que culminarà el 20 de gener

Joan Dausà, en un concert de la gira. | GASPAR MORER

Joan Dausà, en un concert de la gira. | GASPAR MORER / redacció. figueres

Emporda.info

El cantant i compositor Joan Dausà celebra aquest dijous 4 de gener, a les 20.30 hores, el seu tradicional concert de Nadal, i aquesta vegada ha escollit per fer-ho Figueres, concretament, el Teatre Municipal El Jardí. En aquest escenari ple a vessar, ja que totes les entrades s’han exhaurit, el cantant es despullarà tornant als seus orígens amb un format molt exclusiu, amb el qual actua ben poques vegades, de piano i veu. La idea inicial de Dausà és repassar el seu cançoner més emblemàtic i presentar la nova nadala que ha publicat fa poques setmanes, Per nosaltres i els de dalt, que ha sabut emocionar profundament als seus seguidors.

Aquest concert a Figueres precedeix l’actuació que té prevista Dausà dissabte 20 de gener al Palau Sant Jordi, a Barcelona, amb la qual tancarà la gira La gran bogeria celebrant els deu anys del Jo mai mai. «Quan mires enrere i t’adones del camí viscut, tan brutal com impensable», confessava l’artista a l’inici de la gira en un post d’agraïment als seus seguidors. Aquest tour, que l’ha dut a recórrer molts punts del país, entre ells, a l’estiu, Empúries, Dausà ha interpretat cançons repassant des del primer fins al darrer disc, en resum, a parlar de la vida. En aquest viatge emocional, no faltaran cançons com des de l’imprescindible Jo Mai Mai, a la compromesa Una altra manera de viure, a les festives La Gran Eufòria, Tot anirà bé, Ho tenim tot o a la recent Queda’t així.