Llers convida a submergir-se en la pedra seca amb realitat virtual

El Castell acull una mostra fotogràfica d’Anna Lofi sobre el patrimoni menorquí, des d'aquest divendres fins al 10 de desembre

Una de les imatges de la fotògrafa Anna Lofi. | ANNA LOFI

Una de les imatges de la fotògrafa Anna Lofi. | ANNA LOFI / REDACCIÓ. lLERS

Emporda.info

L’Ajuntament de Llers s’ha volgut sumar a la 4a edició de la Setmana de la Pedra Seca exhibint l’exposició Paredadors i pedrers, en perill d’extinció, un recorregut fotogràfic d’Anna Lofi per descobrir l’espectacular patrimoni menorquí de pedra seca. Aquesta mostra, que s’inaugura divendres a les set de la tarda al Castell, va ser el projecte guanyador del vintè premi joves fotògraf(e)s de Catalunya promogut per Inspai.

Complementant aquesta exposició, que s’allargarà fins al 10 de desembre, els visitants podran gaudir d’una experiència immersiva amb ulleres 3D per entendre molt millor què era i com es construïa una cabana de volta de canó en pedra seca, per exemple, o un aljub, cisterna per recollir aigua. Aquesta proposta ha estat desenvolupada pel Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses i se’n podrà fer un tast al Castell de Llers els diumenges 26 de novembre i 3 i 10 de desembre, de les deu del matí a la una del migdia. Per gaudir-ne, cal reservar a ajuntament@llers.cat o trucant al 972 528 020.