Prop de 200 persones assisteixen a la sardinada solidària a benefici de We Love Uganda

Celebrada aquest dimarts, 18 de juliol, a partir de les 9 del vespre, es va fer al Xiringuto X d'Empuriabrava

Emporda.info

La sardinada solidària del Xiringuto X d'Empuriabrava a benefici de l'associació We Love Uganda ha estat tot un èxit. Celebrada aquest dimarts, 18 de juliol, a partir de les 9 del vespre, l'activitat va reunir prop de 200 persones, i va maridar festa i solidaritat. "Va ser tot un èxit. Des de la nostra associació estem molt contents de l'assitència rebuda. Gràcies a les aportacions de tots els que van assistir-hi, podem tirar endavant els nostres projectes", explica la presidenta, Sònia Fuentes. En aquest sentit, tot el que es va recaptar durant la sardinada es destinarà al projecte ‘Beques d’escolarització per a infants i joves d’Entebbe’, proposta que permet accedir a l’educació a 12 joves de secundària i a 8 infants de primària.

Cal destacar que a partir de les 10 de la nit, la festa va comptar amb l'actuació de LaDinamo, una formació única de músics que va trencar motlles amb un concert d’alt voltatge i una festa a ritme de funk. Un espectacle de proximitat on el públic va ser el protagonista.

Val a dir que ja fa quatre anys que l’entitat We Love Uganda compta amb el suport del Xiringuito X, ja que l’establiment se suma a diferents causes solidàries durant la temporada d’estiu.