Els Pescadors de l'Escala, l'Espingari i Americanus, a la 45a Cantada d'Havaneres de l'Escala

Com marca la tradició es farà el primer dijous d'agost, el dia 3

Els Pescadors de l'Escala, l'Espingari i Americanus, a la 45a Cantada d'Havaneres de l'Escala

Els Pescadors de l'Escala, l'Espingari i Americanus, a la 45a Cantada d'Havaneres de l'Escala / AJUNTAMENT DE L'ESCALA

Emporda.info

La Penya Blaugrana de l'Escala i l'Ajuntament de l'Escala han presentat aquest matí el cartell de la 45a Cantada d'Havaneres de l'Escala, que comptaran aquest any amb Els Pescadors de l'Escala, l'Espingari i Americanus.

Com és tradicional, la Cantada d'Havaneres de l'Escala se celebra el primer dijous d'agost. En aquesta ocasió, doncs, serà el dia 3 d'agost, a les 22h, a l'escenari situat a la Platja.

Una de les novetats d'aquest any que ha anunciat la Penya Blaugrana de l'Escala és que els tiquets per accedir a la zona de cadires de la Riba es podran comprar per avançat, a través de la web de l'entitat. En els propers dies està previst que s'anunciï l'adreça exacta on poder fer aquesta compra anticipada, amb la qual es vol evitar la formació de cues a l'accés del recinte tancat de cadires de les havaneres. Com en anteriors edicions, l'entrada a aquest espai té un cost de 5 euros i inclou també el cremat i la cuca de llum.

La Cantada d'Havaneres de l'Escala és una de les activitats més multitudinàries de les que s'organitzen anualment al municipi, omplint tot l'entorn de la Platja.

Un any més, presentarà l'acte Espartac Peran.

El cartell d'aquesta edició és obra de Roser Bona i inclou diverses anxoves amb instruments que volen representar els grups convidats.

Cartell de la Cantada d'Havaneres de l'Escala 2023

Cartell de la Cantada d'Havaneres de l'Escala 2023 / AJUNTAMENT DE L'ESCALA