El Jove Ballet Figueres obté un or i una plata al Dance World Cup

La companyia figuerenca ha representat Espanya a la final mundial de dansa celebrada a Portugal

Ballarines de Sarasate amb Marta Coll i Laura Macías

Ballarines de Sarasate amb Marta Coll i Laura Macías / JOVE BALLET DE FIGUERES

Primera posició per Àngela Pacreu amb el seu solo de neoclàssic a la categoria júnior, Nymph, coreografiat per Laura Macías, i plata per la grupal en la categoria de ballet sènior per la coreografia creada per Marta Coll, Sarasate. Amb aquests resultats ha arribat el Jove Ballet Figueres de la final mundial de la competició Dance World Cup celebrada entre el 30 de juny i el 8 de juliol a la ciutat de Braga, Portugal.

Àngela Pacreu, guanyadora del primer premi

Àngela Pacreu, guanyadora del primer premi / JOVE BALLET DE FIGUERES

La companyia alt-empordanesa també ha obtingut dues sisenes posicions amb la coreografia grupal de clàssic en categoria children, Conga, i el duet de repertori clàssic Kitry’s friends.

Entre les solistes, les ballarines han sumat un Top 10 en la categoria children solo lyrical amb Claudia Claveria, un Top 12 en la categoria junior solo lyrical amb Elsa Camós, una catorzena posició per Àngela Pacreu amb el seu solo de repertori clàssic, i el Top 15 per a Veda García amb el seu solo de Show and Dance.

En una edició on el nivell global dels participants ha augmentat, el Jove Ballet Figueres ha aconseguit destacar entre els 65 països i més de 10.000 concursants, tot representant Espanya a la ciutat portuguesa de Braga.

Enguany, les famílies han comptat amb el patrocini de Studio Cuines, Finques Lassauca, i Calsina Carré per afrontar part de les despeses de les 35 ballarines d’entre set i vint anys d’edat.

Ara, amb la temporada de concursos finalitzada, les alumnes continuen amb la seva formació a l’Stage intensiu d’estiu que ofereix l’Escola de Dansa Marta Coll, amb diverses masterclass amb mestres convidats, per tal de preparar la temporada que ve amb encara més nivell, més ganes, i més resultats.  

Coreografia Sarasate

Coreografia Sarasate / JOVE BALLET DE FIGUERES