Ana Morales se suma al Festival de Peralada en substitució d'Israel Galván, que no hi podrà participar per lesió

La bailaora s’uneix al Festival de Peralada en substitució de Galván, qui no hi podrà participar aquest estiu tal com estava previst a causa d’una lesió que l’obliga a mantenir-se allunyat dels escenaris durant les pròximes setmanes. 

Ana Morales s’uneix al Festival de Peralada

Ana Morales s’uneix al Festival de Peralada / FESTIVAL DEL PERALADA

Emporda.info

L’espectacle Solo d’Israel Galván, previst per a l’1 d’agost a les 22.00 hores al Mirador del Castell, serà reemplaçat per l’espectacle flamenc En la cuerda floja, d’Ana Morales. Els espectadors que així ho desitgin podran mantenir l’entrada ja comprada per a l’espectacle d’Ana Morales, o bé sol·licitar la devolució automàtica de les entrades adquirides. Per a qualsevol qüestió poden contactar amb la taquilla mitjançant el telèfon +34 972 53 82 92 o pel correu electrònic taquilla@festivalperalada.com.

Ana Morales, Premi Nacional de Dansa 2022, es caracteritza per recrear sobre l’escenari els diferents estats del seu periple vital, en espectacles fermament connectats amb la vida i la realitat, explicats amb un ball autobiogràfic d’àmplies formes, que conjuga avantguarda i tradició. En la cuerda floja és un espectacle d’Ana Morales, Compañía de Danza, coproduït pel Centro de Danza Canal (Teatros del Canal de Madrid), la Biennal de Flamenc de Sevilla i Flamenco Biënnale d’Amsterdam, que es va estrenar el 28 de setembre de 2020 al Teatro Central de Sevilla dins de la XXI edició de la Biennal de Flamenc. Morales protagonitza i dirigeix aquest espectacle en què ens narra com cal posar-se a prova com a ésser humà en un món cada vegada més incomprensible. Una creació en què la bailaora intenta indagar en els nostres estats d’ànim i en què ens planteja emprar el desequilibri com quelcom necessari per avançar i viure. El flamenc trencat, contemporani i amb una força devastadora de Morales reflecteix perfectament aquesta cerca constant que fem, moltes vegades de manera subconscient, de l’equilibri i el desequilibri, de la nostra sortida de l’estat de confort en la cerca d’alguna cosa nova.

El Festival de Peralada, que aquest any celebra la trenta-setena edició, se celebrarà del 28 de juliol al 5 d’agost, i comptarà amb la participació d’artistes com el tenor Freddie De Tommaso, Diana Damrau, Cappella Mediterranea dirigida per Luis García Alarcón, Jordi Savall i Le Concert des Nations, Núria Rial, Jonathan Tetelman, Serena Sáenz, Xabier Anduaga i l’òpera escenificada The Telephone de Menotti, entre altres propostes. Més informació a festivalperalada.com.