Clima estrena el seu nou single 'Algú com tu'

El videoclip s'ha rodat en una guingueta de la platja de la Rubina d'Empuriabrava

Foto final del concert de Clima al Rampell

Foto final del concert de Clima al Rampell / JORDI CALLOL

Emporda.info

“La por que sents avui demà ja no hi serà, no ho pensis més, deixa que passi, segur que et sorprendrà. Si el cap et dona voltes i no saps on anar, davant teu hi ha infinits camins que un dia hauràs d’explorar”. Així sona "Algú com tu", el nou tema del grup empordanès Clima.

Una cançó que encoratja a ser valent, a equivocar-se, a fer un pas endavant amb un missatge a favor de superar les pors i atrevir-se a perseguir els nostres somnis. Parla d'aquells moments d'indecisió en què costa fer un pas endavant per la pressió i la por al que és desconegut. Una sensació habitual per molts de nosaltres en èpoques de canvis. Equivocar-se pot ser una oportunitat per créixer, per transformar-se. Equivocar-se vol dir viure!

Produïda per Miki Santamaria de Doctor Prats, “Algú com tu” ve acompanyada d’un videoclip enregistrat al Xiringuito X de la platja de la Rubina, a Empuriabrava. Aquesta ubicació proporciona una atmosfera estiuenca al vídeo musical, reforçant el missatge positiu i vitalista de la cançó.

Es podrà escoltar algú com tu als concerts de Clima d’aquest estiu, on continuaran girant i es podran gaudir en diferents escenaris, cinc dels quals a l'Alt Empordà: Empuriabrava el 24 de juny, Llers l'1 de juliol, Cadaqués el 29 de juliol, Vilamaniscle el 25 d’agost i Roses el 12 de novembre.