Roses ha celebrat aquest cap de setmana el 20è aniversari del teatre municipal amb un gran acte institucional i un espectacle de microteatre.

A partir de tres quarts de vuit del vespre, del dissabte 18 de juny, l'espai es va omplir per donar pas a la programació establerta: l'emissió d'un audiovisual amb testimonis i imatges del 20 anys de l'equipament cultural, parlaments institucionals i la presentació de tres obres del Festival Píndoles.

La celebració la va inaugurar Èric Ibañez, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roses. "Aquesta és una data que des de fa molt temps teníem marcada en vermell al calendari. Teníem molt clar que s'havia de commemorar aquesta efemèride pel que representa aquest equipament per a Roses", va començar.

L'acte va omplir la platea del teatre, un equipament cultural que va néixer l'any 2022, ara fa 20 anys. Es va poder seguir en directe, a través de l'streaming ofert al Facebook Live del consistori.

L'alcalde del municipi, Joan Plana, ha aprofitat per felicitar el teatre aquest diumenge, a través de les xarxes socials anomenant-lo "palau de la cultura", i donant les gràcies a tots els qui el van apostar per emprendre'l.

El regidor d'Economia i Hisenda, Ensenyament i Sanitat del consistori rosinc tampoc ha perdut l'oportunitat i, a través de Twitter, s'ha sumat a la felicitació de l'alcalde.