El Museu del Joguet de Catalunya renova la Botiga del Museu incloent jocs inclusius, jocs que promouen la igualtat de gènere, que són sostenibles i que desperten la creativitat. Moltes novetats a preus assequibles, des de jocs i joguets per a nens i nenes de totes les edats, jocs per jugar amb la família i amics, jocs de fusta tradicionals, jocs i joguets de col·lecció, entre d'altres.

Taller de Nadal al Museu del Joguet: jugar amb paper. Fem l'arbre del museu!

Decoració nadalenca d'origami per l'arbre de Nadal del Museu, a càrrec de Yuko Kato. L'origami és una disciplina tradicional japonesa, que també rep el nom de papiroflèxia, a part d'entretenir, afavoreix la relaxació, incentiva la imaginació, desenvolupa la destresa manual i la coordinació i contribueix a desenvolupar la paciència i la constància i a millorar la memòria i reforçar l'autoestima dels més petits.

  • Dies 4 i 7 de desembre
  • A les 12h 
  • Entrada gratuïta. Cal confirmar l'assistència al 972 504 585.

Taller de Nadal al Museu del Joguet: jugar amb fusta. Construint amb Kapla

Kapla és un joc amb què es pot construir tota mena de figures gràcies a unes peces rectangulars de fusta, incentivant la imaginació, la concentració i l'equilibri. És un taller familiar per a totes les edats que fomenta l'observació, l'experimentació i el treball en equip.

  • Dia 6 de desembre
  • A les 12 h 
  • Entrada gratuïta. Cal confirmar l'assistència al 972 504 585.

A més, els dies 25, 26 i 27 de novembre, la botiga farà tres jornades de descomptes especials en articles seleccionats fins al 50%.