12 de gener de 2021
12.01.2021
L'Empordà

Dues empordaneses representen Espanya al Festival BravoEurovision Junior 2021

Yolaini i Llum, ambdues de Castelló d'Empúries, faran sentir la seva veu en línia el proper 13 de febrer

11.01.2021 | 19:20
Llum té 18 anys i és de Castelló d'Empúries

Les joves artistes Yolaini i Llum, ambdues de Castelló d'Empúries, són les dues candidates que representaran a Espanya en la segona edició del Festival BravoEurovision Junior que es farà en línia el proper 13 de febrer. Al certamen es presenten vint-i-quatre participants de països de tota Europa i altres països, com ara Austràlia.

Cal destacar que tots els participants del festival tenen una trajectòria important o han sigut els solistes que han representat el seu país en alguns dels festivals d'Eurojunior 2019 i la resta d'altres edicions.

Les representants d'Espanya, són alumnes de l'escola Mònica Lucena de Roses, on estan seguint el seu entrenament de cara al festival. En el cas de Yolaini, de només 9 anys, es tracta de la representant més jove del festival. El 2019 va competir al programa La Voz Kids i desborda espontaneïtat i talent a l'escenari. L'altra candidata, Llum, s'espera que sigui una de les grans sorpreses d'aquesta edició i que se situï en un dels llocs més alts de la classificació. Llum, de 18 anys, també és coneguda per la seva participació al programa La Voz Kids, en l'edició del 2017.


La petita Yolaini de 9 anys


Totes dues han fet diferents actuacions a la comarca, la darrera a la cloenda del Festival Music Estiu que va tenir lloc el mes d'agost passat a Empuriabrava.

Des de l'escola s'explica que totes dues són molt polifacètiques. «El punt fort de la Llum és la música negra. És una mini Aretha Franklin, i la Yolaini té molta potència en la seva veu. A La Voz Kids, el jurat va dir que tenia un vibrato i un control amb la seva veu semblant al d'una dona gran».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook