30 de juny de 2020
30.06.2020
L'Empordà
Roses

La Biblioteca Municipal de Roses reobre nous serveis

Des d'aquest dimarts, amplia part dels serveis amb la zona d'ordinadors; d'estudi; i accés a internet

30.06.2020 | 11:39
Per entrar a la Biblioteca, és necessari portar mascareta.

Des d'avui, dimarts 30 de juny, la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses amplia part dels serveis que ofereix al públic amb la reobertura de la zona d'ordinadors i d'accés a internet i del servei d'estudi. Per fer ús dels dos espais cal concertar cita prèvia, telefònicament al 972 15 09 28 o per correu electrònic a biblioteca@roses.cat.

El servei d'estudi ofereix la possibilitat d'accedir a la zona d'estudi de la planta baixa de la Biblioteca. Degut a les restriccions marcades per les necessitats sanitàries actuals, l'aforament es limita a vuit punts d'estudi per tal de garantir les mesures de seguretat i de distància interpersonal entre els usuaris. Pel que fa al servei destinat a l'ús d'ordinadors i internet d'accés públic, es posaran a disposició 4 sessions d'una hora de durada diàries.

Per entrar a la biblioteca és necessari portar mascareta.

Pel que fa al préstec de llibres i materials, la Biblioteca de Roses ofereix aquest servei des del passat 1 de juny amb sistema de comanda, mitjançant sol·licituds al correu electrònic prestec.biblioteca@roses.cat, o bé per telèfon al 972 15 09 28. Un cop rebuda la sol·licitud, el personal de la Biblioteca contacta amb l'usuari per establir dia i hora de recollida del material. Es poden consultar els títols disponibles a través del catàleg web Argus. Els retorns es poden continuar fent a la bústia de retorns de fora de la biblioteca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook