El figuerenc Arnau Serra Martín, alumne de l'Escola de ball Aprenem de Figueres ha aconseguit un meritori segon lloc al concurs de dansa virtual B&S Dansa, de nivell estatal. «Als cinc anys, ja tenia clar que volia ballar», explicava l'Arnau en una entrevista que li va fer la Tatiana Pérez al Setmanari de l'Alt Empordà ara fa un any.

El jove de vuit anys està especialitzat en ball esportiu amb parella, tot i que en aquesta ocasió va optar per participar al concurs amb una coreografia de modern jazz en modalitat individual. La banda sonora escollida va ser la del seu musical preferit: Grease, i ell va interpretar a John Travolta.

En el següent vídeo es pot apreciar el pas de l'Arnau pel concurs, així com la valoració del jurat i l'entrega de premis:

El jurat va valorar la seva expressivitat, la bona energia que transmetia i la incorporació de matisos llatins a la coreografia.

Una competició per seguir ballant

Els organitzadors van idear aquesta competició en plena crisi pel coronavirus amb l'objectiu que els nens i nenes no deixessin de ballar, tot i que actualment les escoles estiguin tancades. En aquesta primera edició pilot, els participants havien d'enviar vídeos amb coreografies gravades a casa seva. Al llarg del divendres 22 i el dissabte dia 23, totes les actuacions recollides es van emetre en streaming en unes gales virtuals, en les quals el jurat feia les seves valoracions. Finalment, el diumenge 24 de maig es van fer públiques les classificacions finals per a cada categoria i modalitat.