Aquest divendres 1 de maig de 2020, Castelló d'Empúries dóna el tret de sortida al primer Concurs de dibuix de la Basílica de Santa Maria, #JopintolaBasílica, destinat als infants i adolescents entre 6 i 17 anys.

En aquesta primera edició el tema a dibuixar és La Portalada dels Apòstols. Els responsables de la Basílica volen que els participants deixin anar la imaginació i la creativitat; la tècnica és lliure i hi ha quatre categories en funció de l'edat.

El concurs es portarà a terme entre l' 1 i el 15 de maig de 2020. Ham adaptat el format a les condicions sanitàries que vivim, per tant, els dibuixos es realitzaran a partir de fotografies. També han procurat facilitar el màxim possible l'entrega dels dibuixos a l'organització. El veredicte del jurat es publicarà el dia 22 de maig de 2020. L'entrega i ús del premi es realitzarà quan les condicions de confinament ho permetin i serà degudament anunciat.

El dibuixos s'han de fotografiar i enviar a info@empordabrava.net o al WhatsApp 688331094 amb el nom del concursant i un telèfon de contacte.

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí.