Aquest divendres 21 de febrer, l'agenda diària de l'Alt Empordà ofereix múltiples opcions per sortir de casa:

COMENTARI DE "HAMLET", A FIGUERES

Club de lectura fàcil, amb comentaris de "Hamlet" de Shakespeare. En concret, es tractarà l'adaptació de Lourdes Íñiguez Barre. Serà a les quatre de la tarda a la Biblioteca Fages de Climent.

"ELS CASTELLS DE TINTÍN?", A FIGUERES

L'especialista en Tintín i catedràtic Joan Manuel Soldevilla farà la conferència "Els castells de Tintín?". La trobada es farà a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la seu dels Amics del Castell de Sant Ferran.

CONFERÈNCIA SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC, A FIGUERES

El Cicle Aula Oberta d'Atenea ofereix la conferència titulada "Mortalitats en massa d'organismes marins i altres conseqüències del canvi climàtic" amb Marta Ribes, científica de l'Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC). La cita és a les vuit del vespre als antics jutjats.

VESPRE MUSICAL A LA CATE, A FIGUERES

El cicle 66 Butaques ofereix, aquest vespre, el concert de Maria Rodés. A les deu del vespre, a la sala Antoni Montal de La Cate. Més tard, a partir de les dotze del vespre, sonarà PD PAWER, amb els seus estils d'ska, reggae i rocksteady.

ASSAMBLEA DE SOCIS DE CLUB DE TENNIS, L'ESCALA

El BClub de Tennir l'Escala organitza l'Assamblea pels seus socis. Serà aquest vespre, a dos quarts de nou.

"MEMÒRIA COL·LECTIVA DE LA GUERRA CIVIL", A CASTELLÓ D'EMPÚRIES

A Castelló d'Empúries, i dins del marc del cinquè cicle de conferències, es fa la xerrada "La memòria col·lectiva de la guerra civil: el meu treball de recerca" , amb Míriam Garrido Arrivas. Serà a les set de la tarda a la Sala Gòtica de l'Ajuntament.