04 de febrer de 2020
04.02.2020
Vila-sacra

Vila-sacra enceta el febrer amb una festa de Sant Blai per a tots els públics

El programa inclou futbol, espectacles infantils, concert de la coral local i molta música

03.02.2020 | 19:06
El mag Fèlix Brunet actua dissabte a Vila-sacra

Just unes setmanes abans de Carnaval i la fira de la ceba i el calçot, els veïns de Vila-sacra celebren aquest cap de setmana la seva festa major d'hivern, dedicada al seu patró, sant Blai. El programa inclou tota mena de propostes pensades per satisfer un públic ampli. Així no faltarà ni animació per als més petits, ni esport i, evidentment, molta música.

Sant Blai inicia la singladura aquest dissabte al matí amb una bateria de partits de futbol amb totes les categories representades. De fet, l'endemà diumenge hi hau la presentació oficial de tots els equips. Dissabte a les 6 de la tarda, la festa continuarà amb un espectacle infantil, Bicicadabra, a càrrec del mag Fèlix Brunet. L'espai escollit serà el centre cívic.

Diumenge, com passa a molts pobles, serà el dia més tradicional. A les 12 del migdia, es farà la missa solemne que inclourà un concert de la coral local Veus Blanques. Ja a la tarda, a partir de les 5, al centre cívic, l'orquestra Costa Brava serà l'encarregada d'amenitzar el fi de festa amb sardanes, un concert i un ball. Durant la proposta hi haurà servei de bar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook