Els Vailets de l'Empordà, la colla de Castelló d'Empúries, també va tancar diumenge la temporada, acompanyats dels Minyons de Santa Cristina d'Aro. Ho van fer a casa, a la plaça de la Basílica, on es van lluir aixecant un pilar de 4, un 3 de 6, una torre de 6 en segona ronda i dos pilars de mainada. A destacar l'estrena de dues castelleres molt joves de segons i terç.

La diada es va iniciar amb les dues colles aixecant un pilar de 4 simultani després d'un pilar de dol dels Minyons de Santa Cristina d'Aro. El pilar dels Vailets era d'estrena amb dues noies molt joves de segons i terç. Tot seguit van obrir la primera ronda descarregant un 3 de 6 seguit de la torre de 6 en segona ronda que se'ls va resistir dues vegades per problemes de mides a terces però gràcies a un canvi de tronc, el tercer intent va ser el definitiu per carregar-lo. Per acabar, aixecaven dos pilars de mainada.

Un dels castells aixecats pels Vailets de l'Empordà durant la diada de fi de temporada. Foto: Sheila Hardie.

Pel que fa els Minyons de Santa Cristina d'Aro, van descarregar un 3 de 6 i un 4 de 6 i 3 pilars de mainada.

La temporada s'acaba pels Vailets de l'Empordà, arriba un període de descans i de canvi de juntes tècniques i directives, els retrobarem a partir del mes de febrer amb els seus assajos setmanals els dimarts i divendres a la sala polivalent de Castelló d'Empúries.