La fotògrafa cadaquesenca Joanna Rosselló exposa la seva obra al restaurant Cap i Pota de Figueres. El local, situat al carrer Vilafant, número 35 i regentat per Pietat Valenzuela i Artur Sagués, ha reobert les seves portes aquest passat divendres 13 setembre després d'un any d'inactivitat.

L'establiment seguirà reforçant l'oferta gastronòmica de la ciutat amb la seva cuina tradicional basada en plats ben elaborats, construïts amb el coneixement de l'experiència i la qualitat dels productes d'autèntic mercat. El restaurant ofereix menús al migdia i un ampli assortit de tapes.

Per a la reobertura s'ha volgut comptar amb la participació de la fotògrafa Joanna Rosselló, nascuda a Barcelona i establerta a Cadaqués. Recentment ha participat conjuntament amb 18 artistes més a la col·lectiva Dones, a la galeria Marges-U.

Llarga trajectòria

Joanna Rosselló va cursar estudis de pintura a l'escola Massana. Va continuar la seva formació a Londres entre l'any 1970 i el 1972. Ha col·laborat amb l'artista Carlos Pazos en la realització de la pel·lícula Mnemocine presentada en el MACBA. Va realitzar per al Museu de Cadaqués dos audiovisuals dedicats a Salvador Dalí.