El grup gironí Carmen 113 actua aquest dissabte a les 10 del vespre al Teatre Municipal de Roses dins del cicle Viumúsika. La banda, que va formar-se l'any 1998, i que en els seus inicis es decantava per un rock més dur, presenta el seu quart disc «Discutir Desnudos» (U98 Music- 2018), d'un estil pop més ballable. Durant el concert, també repassarà alguns temes de l'anterior treball «Mecanismos de Defensa».

El sextet, format per Jaume Nadal (veu), Alfredo Moreno (guitar­ra), Albert Casellas (teclats), Roger Tor (baix), Jordi Martin (guitar­ra) i Rafa Gallardo (bateria), es defineix com «una banda d'indie/pop amb tocs d'electrònica». A les seves lletres, a les quals donen molta importància, hi traspua sinceritat i vivències personals. La formació va començar a emergir cap a una estabilitat en el mercat i de públic a partir d'haver telonejat Vetusta Morla i Izal en passades edicions del festival Temporada Alta de Girona.

El treball que presenten a Roses, enregistrat als estudis Music Lan d'Avinyonet i al mateix estudi de la banda, ha tingut una rebuda extraordinària a la plataforma Spotify, arribant a les 700.000 reproduccions. De fet, va entrar a diferents llistes oficials i va aconseguir estar més de dues setmanes a Los Más Virales México. Cal dir que més del 50% dels seus streamings provenen d'Hispanoamèrica, sobretot de Mèxic.