02 de febrer de 2019
02.02.2019
Figueres / Roses

El cinema infantil en català arriba a les sales de La Cate, Cat Cines i Cinemes Roses

El CINC està impulsat per la Direcció General de Política Lingüística

02.02.2019 | 11:43
El film del Detectiu Conan es projecta al CINC en català.

El CINC, programa de Cinema Infantil en Català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, obre l'any amb 160 projeccions a 35 localitats, dues de les quals són a l'Alt Empordà. Els films més programats a les sales són "En Ralph destrueix Internet", "Smallfoot" i "Spider-Man".

El CINC té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, ajuntaments i consells comarcals i arriba a Figueres i Roses:

La programació la inaugura La Cate de Figueres, aquest diumenge, 3 de febrer, a les 5 de la tarda. Aquesta sala ha previst dues projeccions del programa.

A Figueres, també es projecten pel·lícules per al públic infantil en català a Cat Cines:


I aquesta és la cartellera que ha programat Cinemes Roses:

L'any 2018, més de 23.000 espectadors van assistir a les sessions del CINC arreu de Catalunya. Política Lingüística impulsa el CINC amb una programació de reestrena, a preus reduïts i àmplia distribució territorial, per estendre l'oferta i el consum de cinema en català. Totes les pel·lícules del CINC s'han doblat amb el suport de la Política Lingüística.

El programa estrena aquest any nova imatge promocional i eslògan: "CINC: cinema infantil en català. Sentiràs com t'agrada". El nou disseny utilitza colors primaris (el blau i el groc) i se centra en el personatge d'una nena amb un megàfon de directora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook