Jan Millastre, fundador i president de l'associació Kreamics -que acompanya persones que han patit cremades de qualsevol tipus i les seves famílies- rebrà el IX Premi D'Estil com a un exemple vital de superació i emprenadoria. El guardó li serà lliurat per la revista gironina D'estil en el marc del desè aniversari de la publicació i l'agència Oh! Comunicació.

Després de patir un accident fa 20 anys que li va produir cremades en un 90% del seu cos, Millastre ha aconseguit dur una vida completament normal a través d'una encomanadissa actitud positiva i convertint-se en tot un exemple a seguir pels afectats per cremades.

L'entrega del IX Premi D'estil coincideix enguany amb el 10è aniversari de la revista D'estil i l'agència Oh! Comunicació, que n'és l'editora. Passats 10 anys de revista i 9 anys de Premis D'estil, l'essència del guardó segueix invariable, sorgint del suport de la publicació cap a perfils determinats que engeguen projectes amb il·lusió i entusiasme i que, gràcies a l'esforç, la constància i la tenacitat, s'obren camí en el seu sector de manera destacada.