06 de agost de 2017
06.08.2017
40 Años
40 Años
Peralada

Els artistes locals inauguren la 5a Mostra d'Art de Peralada

Una proposta artística amb els treballs de diferents autors locals de Peralada i Vilanova de la Muga

06.08.2017 | 11:46
Diferents autors locals de Peralada i Vilanova de la Muga

El Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada va inaugurar, el dissabte dia 5 d'agost la cinquena Mostra d'Art, una proposta artística amb els treballs de diferents autors locals de Peralada i Vilanova de la Muga.

Amb la cinquena edició de la Mostra d'Art es consolida aquesta iniciativa on cada participant vol plasmar des d'un punt de vista diferent i personal les seves creacions. La mostra manté l'objectiu de donar a conèixer al públic tot un ventall ric i divers de peces i composicions artístiques, quant a formats i tècniques empleades.

Aquesta voluntat de donar-se a conèixer va més enllà en cada nova edició. La Mostra d'Art de Peralada també és una plataforma d'activats culturals paral·leles que sempre han tingut molt bona acollida. En aquesta ocasió, el proper dissabte 12 d'agost durant tot el dia, es proposarà descobrir els racons més especials dels tallers dels artistes, mitjançant un recorregut per la vila medieval que de ben segur serà molt atractiu i complementari a aquesta exposició.

L'exposició es podrà visitar fins el proper 20 d'agost, en el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema