L'Sky Film Festival, que se celebrarà el juny vinent a Castelló d'Empúries, ha anunciat aquest dijous que una de les categories competitives estarà dedicada a Álvaro Bultó, presentador de televisió, esportista de risc i paracaigudista. En concret, es tracta del guardó a Cinema no ficció dins de la categoria d'Esports d'aire i vol.

L'Sky Film Festival és un Festival d'Arts Audiovisuals dedicat al cinema, TV, i publicitat. Està organitzat per la productora Multisignes que té com a temàtica el Cel, l'Aire i el Vol en totes les seves facetes.

Durant els dies 18, 19, 20 i 21 de juny del 2015 Castelló d'Empúries s'omplirà de projeccions audiovisuals i activitats paral·leles, com ponències d'experts, fira comercial, demostració d'esports d'aire i tallers infantils, entre d'altres, amb la temàtica del Cel, l'Aire i el Vol com a eix central.

Santi Corella, també confirma la participaciób>

Santi Corella (The Boss) col·laborarà i participarà en el Sky Film Festival amb els seus salts d'exhibició i participant en una taula rodona amb diferents especialistes.

És un pioner del paracaigudisme i salt baso professional a Espanya amb més de 27 anys de trajectòria professional. Ha rebut 22 medalles d'or en els Campionats d'Espanya i la Creu al Mèrit Aeronàutic pel primer vol amb wingsuit a l'Antàrtida. També té la Medalla de bronze en el Campionat d'Europa, quatre records del món de gran formació en caiguda lliure i 2 rècords del món de temps en caiguda lliure. Ha fet més de 17.000 salts i, dins el món del paracaigudisme, és conegut com "The Boss".

Recentment ha publicat el llibre 'Frontera Límit' amb la col·laboració del periodista Matías Ceowde. Explica les seves experiències més extremes, però també ofereix el missatge que qualsevol que s'ho proposi pot traspassar les seves pròpies fronteres i portar el cos i la ment on desitgi.