La difícil situació econòmica i les complexes peculiaritats de l'elaboració i producció dels continguts informatius per causa de la pandèmia han portat Editorial l'Empordà a iniciar les converses amb la Representació dels Treballadors per sol·licitar un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) a l'administració laboral.

Les raons que ens impulsen a adoptar aquesta mesura extraordinària són merament productives i per garantir la continuïtat de la publicació, la viabilitat de l'empresa i el futur dels seus treballadors.

El nostre compromís amb la societat altempordanesa es manté inalterable i, tal com hem fet durant la primera setmana de confinament, els lectors d’EMPORDÀ seguiran puntualment informats a través de les nostres edicions de paper i digital, en línia amb el compromís mantingut al llarg dels nostres més de quaranta anys d'existència.

El nostre objectiu és tornar a la normalitat un cop haguem superat aquesta crisi sanitària, que també té els seus efectes en la nostra economia i la capacitat productiva.