Formació professional

Exitoses trobades ràpides de treball entre empreses i alumnes d’Hostaleria a Figueres

La jornada MEin ‘5 tenia com a objectiu posar en contacte directe els representants d’establiments amb els alumnes mitjançant unes reunions ràpides de cinc minuts de durada

Un moment de la trobada laboral.

Un moment de la trobada laboral. / Escola d'Hostaleria

Santi Coll

Santi Coll

El món formatiu i el sector empresarial han protagonitzat una exitosa jornada d’acostament a l’Escola d’Hostaleria de Figueres, vinculada a l’Institut Olivar Gran a través dels seus cicles formatius de grau mitjà i superior.

La jornada MEin ‘5 tenia com a objectiu posar en contacte directe els representants d’establiments amb els alumnes mitjançant unes reunions ràpides de cinc minuts de durada. «Vam comptar amb la presència de trenta representants d’hotels, càmpings, restaurant i pastisseries de la zona. Va ser tot un èxit, aconseguint fer unes tres-centes entrevistes ràpides amb quinze contractes immediats», explica la professora Neus Guillamet. Es tracta d’un projecte innovador del centre amb alumnes del cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) de Cuina i Gastronomia, Serveis en restauració i forneria, pastisseria i confiteria. També hi va haver una taula rodona d’apadrinament amb la participació de representants de les empreses i entitats implicades.

Paral·lelament, l’Escola d’Hostaleria també va acollir una trobada ràpida de professionals de recursos humans del grup hoteler Melià amb professionals de les Illes Balears, Barcelona, Lloret de Mar i els alumnes de cicle superior en Direcció de Cuina.