Torroella de Fluvià reformarà l’edifici de l’ajuntament per 200.366 euros

Les instal·lacions han quedat «obsoletes i insuficients per atendre a les necessitats del servei», segons s'explica des del consistori

Pròximament, també es millorarà el camí que va de Sant Tomàs a Palol

La Casa consistorial de Torroella de Fluvià.

La Casa consistorial de Torroella de Fluvià. / M.T.

Empordà

Empordà

El darrer ple de l’Ajuntament de Torroella de Fluvià va aprovar l’inici de l’expedient per a la licitació i contractació de reforma i ampliació de la casa consistorial. «Les instal·lacions, malgrat albergar tan sols els serveis administratius, han quedat obsoletes i, sobretot, insuficients per atendre a les necessitats del servei, i cal efectuar una remodelació de l’edifici i, ampliar-lo per poder disposar de més espai d’atenció al públic i de despatxos», expliquen fonts municipals.

El pressupost d’execució és de 200.366 euros, amb una subvenció de 120.000 euros, i essent el termini d’execució de nou mesos.

Millora del camí de Sant Tomàs a Palol

En el mateix ple, es va aprovar l’inici de l'expedient per la licitació i contractació de la millora del paviment del camí de Sant Tomàs de Fluvià a Palol, que és públic i força utilitzat pels veïns per desplaçar-se fins a Torroella, i a altres sectors, així com per connectar amb la carretera que va de Torroella a Sant Miquel de Fluvià, dues localitats tradicionalment molt relacionades. El pressupost d’execució és de 96.623,34 euros.