El cap de sala del restaurant Castell Peralada, Toni Gerez, és investit Mosqueter d'Armagnac

Ha estat distingit «pel seu tarannà emprenedor i la seva rellevància personal i professional»

Toni Gerez, a la dreta, un cop investit Mosqueter d'Armagnac.

Toni Gerez, a la dreta, un cop investit Mosqueter d'Armagnac. / GRUP PERALADA

Emporda.info

Toni Gerez, cap de sala del restaurant Castell Peralada (amb una estrella Michelin), ha estat investit a Barcelona membre de la Companyia de Mosqueters d’Armagnac.

La Companyia de Mosqueters d’Armagnac va ser fundada el 1951 per un antic general d’aviació francès i negociant d’Armagnac, té la seva seu a Auch (França), i compta amb més de 3.000 mosqueters a tot el món. Segons l'entitat, tots ells han estat escollits «pel seu tarannà emprenedor i la seva rellevància personal i professional en diferents sectors d’activitat: empresaris, professionals del món de la cultura, la gastronomia, els mitjans de comunicació, etc.».

Una llarga trajectòria

Toni Gerez es troba al capdavant de la sala, del celler exclusiu i de la selecció d'un excel·lent carro de formatges. Va formar part de l'equip dels inicis del Bulli. A més, juntament amb Xavi Sagristà va dirigir l'Hotel Restaurant Mas Pau durant més de 20 anys, on van rebre una Estrella Michelin que van mantenir durant dues dècades. També ha rebut altres reconeixements a l'àmbit de la gastronomia. En aquets sentit, Gerez va estrenar el palmarès del millor servei de la Guia Michelin.