Navata torna a ser la seu altempordanesa de la Run4Cancer, aquest diumenge

La sortida serà a la Sala 1 d’Octubre i les inscripcions (10 euros) es poden fer el mateix dia o de manera anticipada al web www.oncolligagirona.cat

Assistents i acompanyants de la Run4Cancer de Navata de l'any passat.

Assistents i acompanyants de la Run4Cancer de Navata de l'any passat. / LLUÍS RIBERA

Navata tornarà a ser, per segon any consecutiu, la seu altempordanesa de la 10a edició de la cursa Run4Cancer, a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La prova té lloc aquest diumenge 4 de febrer, a les 10 del matí. La sortida serà a la Sala 1 d’Octubre i les inscripcions (10 euros) es poden fer el mateix dia o de manera anticipada al web www.oncolligagirona.cat. Hi haurà recorreguts de 10 i de 5 km, que es poden fer corrent o caminant. L’any passat, hi van prendre part 130 participants i la distància llarga arribava fins a Ordis.

Peralada i Figueres, entre altres, havien estat l’escenari local de la Run4Cancer anys enrere. Enguany, tindrà lloc de manera simultània a dotze pobles més de la província de Girona: Anglès, Aiguaviva, Flaçà, Maçanet de la Selva, Olot, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Riudellots de la Selva, Salt, Torroella de Montgrí i Tossa de Mar.

Cal destacar que aquest diumenge també té lloc la Cursa Contra el Càncer a Vilafant.

TEMES