Figueres millora les instal·lacions de la piscina municipal

Durant les vacances de Nadal s’han renovat les taquilles dels vestuaris i s’ha millorat el sistema de dutxes, entre altres

Millora del vestuari.

Millora del vestuari. / Ajuntament de Figueres

Emporda.info

L’Ajuntament de Figueres ha finalitzat les obres de manteniment i millora de les instal·lacions de la piscina municipal coincidint amb les vacances de Nadal i amb la parada tècnica per manteniment que es fa cada any per aquestes dates (del 23 de desembre al 8 de gener). 

Els treballs han consistit en la reforma del fals, fent-lo adequat a la normativa d’accessibilitat i antiincendis. També s'ha instal·lat lluminària led i s'han fet treballs de pintura als vestidors i a la zona de la grada, així com una revisió dels assecadors. Alhora, s'ha instal·lat una nova xarxa protectora i porteries de waterpolo, i s'han repassat tots els pòdiums de sortida eliminant l’òxid que hi havia a les bases. Així mateix, s'han fet millores a la sala de màquines i a les dutxes i sortidors d’aigua. 

Cal destacar també que la reforma ha permès substituir totes les taquilles dels vestuaris, passant del funcionament amb un sistema moneder a unes de noves que funcionen amb un candau personal. Aquesta era una demanda freqüent. Ha suposat una inversió de 10.000 euros

El regidor d’Esports, Pere Montserrat, valora molt positivament aquesta renovació. “S’ha donat resposta a demandes dels usuaris, tant del públic en general com dels clubs, entitats i escoles”, afirma.