L’Anxova Milionària de l’Escala reparteix prop de 500.000 euros en premis de la Loteria del Nen

Fa just un any, l’administració empordanesa va vendre un total de 400 dècims agraciats amb el primer premi, i ara ha venut números amb la centena del segon premi

El primer premi del sorteig del Nen de l'any passat va caure a l'Escala

Jordi Callol

Emporda.info

Un any després de vendre 400 dècims del primer premi de la loteria del Nen, l’Anxova Milionària de l’Escala ha repartit avui prop de 500.000 euros en premis d’aquest mateix sorteig extraordinari de la Loteria Nacional. Part dels dècims agraciats corresponen als números compresos entre el 89.600 i el 89.699, amb 100 euros cadascun d’ells, al contenir la mateixa centena del segon premi d’aquest 2024 (89.634 i repartit íntegrament a Móstoles, Madrid) i del premi principal del 2023 (el 89.603, que es va vendre a l’Escala). La resta, corresponen a d’altres terminacions.

Aquests últims mesos, l’administració ha vist incrementades prop d’un 30% les vendes de la Grossa de Nadal i la Loteria del Nen respecte a l’any passat degut a l’efecte crida generat per l’èxit del passat gener, quan va repartir 80 milions d’euros. L’establiment ha vist com s’han multiplicat els seus clients, que provenen de Catalunya, la resta de l’Estat i l’estranger. També notat un augment de vendes pel que fa a la resta de jocs, com ara la Quiniela, la Primitiva o l’Euromillones, entre d’altres.

Fèlix Pons, responsable de l’administració altempordanesa, afirma que “no hem obtingut un premi tan gros com el de l’any passat, però hem fregat el pal amb el segon premi perquè hem venut números amb la mateixa centena. El que sí podem dir és que l’Escala ha passat el testimoni a d’altres poblacions gironines, que sí han pogut vendre el primer premi, i ha quedat demostrat que la loteria no hi entén de números macos ni tampoc de lletjos, pot tocar qualsevol. Estem molt satisfets per la campanya de Nadal i Reis perquè les vendes han sigut molt bones”.