Asfaltaran diversos carrers de Castelló d’Empúries i Empuriabrava per més de 144.000 euros

S’actuarà als carrers Mare de la Font, Flamicell i Sector Aeroclub

Les obres es plantegen per posar fi al «mal estat de l'asfalt a conseqüència del temps transcorregut, el pas de vehicles, etcètera»

Un dels carrers que s'asfaltarà és el Sector Aeroclub.

Un dels carrers que s'asfaltarà és el Sector Aeroclub. / GM

Emporda.info

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha adjudicat per 144.595 euros, IVA inclòs, l’asfaltatge de diversos carrers i espais de la població. Concretament, s’actuarà al carrer Mare de la Font, al carrer Flamicell i al Sector Aeroclub. En total, s’asfaltaran 11.607,00 m².

Aquesta actuació, que anirà a càrrec de l’empresa Excavaciones y Pinturas, SAU, es planteja amb la voluntat de millorar l’asfaltatge dels carrers del municipi, sobretot «pel mal estat de l’asfalt a conseqüència del temps transcorregut, el pas de vehicles, etc.», tal com s’explica en la memòria del projecte. Previsiblement, el termini d’execució des de l’inici fins a l’acabament total de l’obra serà de dos mesos.

Cal recordar que fa uns mesos, al setembre, ja es van asfaltar tres carrers del nucli antic de Castelló d’Empúries i quatre vies i avingudes d’Empuriabrava. També es va començar a renovar un tros del carrer Flamicell.