Bany multifreqüencial per celebrar el solstici d'hivern a Avinyonet de Puigventós

Es tracta d'una meditació prànica alquímica dirigida per alliberar estrès i patrons-traumes estancats

Bany de gong a Avinyonet de Puigventós

Bany de gong a Avinyonet de Puigventós / Emporda.info

Emporda.info

Avinyonet de Puigventós celebra aquest divendres 15 de desembre el Solstici d'hivern i la darrera Lluna Nova de l'any amb una proposta de renovació energètica. La professora de ioga Kundalini i Master Gong en Sonoterapia Anna Porta Anoop Kaur conjuntament amb el mestre Albert Cuevas proposen una experiència meditativa i vibracional Multifreqüencial.

Es tracta d'una meditació prànica alquímica dirigida per alliberar estrès i patrons-traumes estancats i renéixer. Els participants podran fer una relaxació profunda submergint-se en les vibracions del Bany Multi Freqüèncial, regenerador. Cal fer reserva prèvia perquè les places són limitades al WhatsApp 629 173 635.

L'activitat es du a terme al centre cultural Puigventós, a la urbanització de Mas Pau a dos quarts de nou del vespre. "Les bones vibracions dels gongs, bols i percussió són una excel·lent oportunitat per a deixar anar, renéixer amb respiració alquímica, reequilibrar el sistema nerviós i immunològic i calmar la ment amb relaxació profunda", explica Anoop Kaur.

Per participar en l'activitat d'una forma còmoda es recomana portar roba adequada, una màrfega i un coixí. L'aportació és de 25 euros.

TEMES