L’escola de ball Dance Me arrenca el curs amb nous grups i horaris

El setembre l’escola ofereix classes de prova gratuïtes

Dance Me comença les classes la primera setmana de setembre.   | DANCE ME

Dance Me comença les classes la primera setmana de setembre. | DANCE ME / redacció. figueres

Emporda.info

Dance Me, l’escola de dansa de Sonia Navarro, arranca el nou curs amb nous reptes i amb molta il·lusió. Seguint la seva essència i filosofia de sempre, el professorat té com a propòsit que els alumnes gaudeixin al màxim de la dansa urbana, es formin en la diversitat d’estils i se sentin com a casa seva. Des d’aquest dilluns quatre de setembre l’escola Dance Me inicia les classes amb nous grups i horaris. A més, durant tot el mes de setembre es duran a terme els mítics Open Days, on tothom qui vulgui ballar té l’oportunitat d’anar a veure les instal·lacions, ubicades al carrer Rabós d’Empordà, i provar una classe de forma gratuïta.

Alumnes de Dance Me fent una coreografia.  | DANCE ME

Alumnes de Dance Me fent una coreografia. | DANCE ME / redacció. figueres

Respecte a l’equip de professors del centre aquest curs trobem noves incorporacions: l’Andrea Martin, la Julia Cateura, la Maria Baso, Marta Fores, la Judit Cateura, l’Àgata Rodà, la Carla Rodà i l’Ainhoa Wilczek. També s’incorporen a l’equip la professora d’Afro Dance, Mammy diao, la Ita Roma, el ballari Gabriel Enriquez i en Kevin, que amplien l'oferta en estils i formacions específiques. Aquest any les classes s’impartiran en un ampli horari i es practicaran multitud d’estils de la dansa urbana. Tot sota la direcció de Sonia Navarro

Exhibició de ball.  | DANCE ME

Exhibició de ball. | DANCE ME / redacció. figueres

Si vols conèixer la seva filosofia de prop tens la possibilitat d’anar-hi i veure les seves instal·lacions i el seu funcionament. Pots contactar amb l’escola, ja sigui a través del correu electrònic info@dancemefigueres.com, a través del seu perfil d’Instagram, @dancemefigueres, entre altres canals.

Adreça: Carrer Rabós d'Empordà, 1.3

Telèfon: 640 711 932

Web: www.dancemefigueres.com