El conductor que feia virolles per Figueres va al·legar que li havien robat el cotxe

L'home, veí de Mollet de Vallès, i el seu pare, propietari del vehicle, estan acusats de "simulació de delicte"

Un vehicle fent virolles en ple centre de Figueres

ACN

Emporda.info

La Guàrdia Urbana de Figueres ha identificat el suposat conductor que el passat 29 de juliol conduïa un vehicle realitzant virolles al carrer Nou. El suposat autor és un home de 32 anys resident a Mollet del Vallès, a qui se li atribueix un delicte contra la seguretat viària. Gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder analitzar el vídeo gravat per un veí, identificant la matrícula del vehicle i el seu recorregut per la ciutat. En un primer moment, tal i com va anunciar l'alcalde Jord Masquef, es va identicar el propietari del vehicle, però ara s'ha pogut determinat el conductor real, el seu fill.

El propietari del vehicle, pare de la persona que suposadament el conduïa el dia 29, en data del 31 de juliol va presentar-ne denúncia de robatori als Mossos d'Esquadra de Mollet del Vallés. Després d'estudiar les imatges difoses per xarxes socials la Guàrdia Urbana ha pogut determinar que dels dos vehicles que seguien al que feia les virolles, un era propietat d'un familiar del denunciant i l'altre era d'un veí de Mollet del Vallès.

El vehicle suposadament robat va ser localitzat el 2 d'agost amb les portes obertes, sense símptomes de força, a Santa Coloma de Farners, realitzant les diligències de recuperació els Mossos d'Esquadra.

Per les gestions practicades la Guàrdia Urbana també atribueix al propietari del vehicle i al seu fill una suposada simulació de delicte.