Un jove rep nombroses mossegades en ser atacat per dos gossos a Sant Pere Pescador

El noi que va ser ingressat a l'Hospital de Figueres estava fent esport a la zona de la urbanització del Bon Relax

Els Mossos d'Esquadra fan gestions per trobar el propietari dels animals

L'accés la urbanització on van tenir lloc els fets.

L'accés la urbanització on van tenir lloc els fets. / GOOGLE MAPS

Emporda.info

Un jove d'uns trenta anys que feia esport per la zona del Bon Relax de Sant Pere Pescador va ser atacat dijous de la setmana passada per dos gossos, tipus pastor alemany, que anaven sols i deslligats, segons ha informat .

El noi va rebre mossegades als braços i les extremitats inferior i es va llançar al riu per desfer-se dels animals, segons informat el mitjà l'Altaveu, del Principal d'Andorra, d'on el noi és integrant d'un club esportiu del Principat. El jove va ser ingressat a l'Hospital de Figueres on va haver de rebre desenes de punts de sutura.

Els Mossos d'Esquadra fan gestions per intentar localitzar el propietari dels animals.

Segons l'Altaveu, els fets van passar al vespre. El noi estava allotjat en una segona residència de la parella a aquesta població. Va sortir a córre i va ser sorprès pels dos animals que el van atacar. Es va intentar defensar amb els braços on va rebre diverses mossegades i posteriorment els animals l'haurien mossegat a les extremitats inferiors. Va llançar-se al riu d'on va ser rescatat pels ocupants d'una furgoneta que es trobave a la zona, segons informa el mitjà andorrà.

Al lloc s'hi va desplaçar el SEM i la policia. El noi va ser traslladat en ambulància a l'Hospital de Figueres on va quedar ingressat fins dissabte per traslladar-lo a un centre hospitalari d'Andorra. El jove va haver de rebre molts punts de sutura per les importants ferides.

Els Mossos d'Esquadra feien gestions aquesta setmana per contactar amb la víctima i localitzar el propietari dels animals que tindrien identificats.