Els farmacèutics del carrer Tapis de Figueres es jubilen després de 37 anys

Els responsables han traspassat la farmàcia que continua oberta amb una altra persona al capdavant

Els responables de la farmàcia.

Els responables de la farmàcia. / FOTO CEDIDA

Carme Vilà

Els farmacèutics de la farmàcia del carrer Tapis de Figueres van acomiadar-se dissabte després de 37 anys de l’establiment. S’ha jubilat i han donat pas a les noves generacions. Les portes de la farm àcia no s’han tancat, però des d’avui amb una altra persona. 

La farmàcia està al carrer Entric Sans, 2, però en situar-se a la cantonada s’ha acabat coneguent com la farmàcia del carrer Tapis. En Ramon Vila i la Sílvia de Vicente es van conèixer a la facultat de farmàcia. Són de Barcelona i l’Hospitalet. Es van casar i l’estiu de 1986 van obrir la Farmàcia. Des de llavors se’ls ha pogut veure a l’altra banda del taulell. 

Els fills van néixer a la ciutat i han fet vida fins acabar els seus estudis a la universitat, també a Figueres. Ho explica Ester Vila que encara se li fa estrany deixar de veure els seus pares a la farmàcia. 

Els farmacèutics després de més de tres dècades al carrer Tapis són molt coneguts al barri d’on dissabte es van acomiadar laboralment. Actualment viuen a Peralada. Els fills a Barcelona i Eivissa.