L'Ajuntament de Figueres s'oposa a la vaga de CCOO amb un comunicat

Els grups polítics han al·legat que "aquesta vaga causa uns greus perjudicis econòmics, de prestigi i d'imatge a la ciutat"

La vaga d'escombraries va començar ahir. | EMPORDA.INFO

La vaga d'escombraries va començar ahir. | EMPORDA.INFO

Roger Illa

Els grups polítics de l'Ajuntament de Figueres han emès un comunicat aquest matí de dissabte, un dia després de l'inici d'una nova vaga d'escombraries a la ciutat. L'Ajuntament ha expressat la seva preocupació per la coincidència de la convocatòria amb les Fires i Festes de la Santa Creu i ha al·legat que "aquesta vaga causa uns greus perjudicis econòmics, de prestigi i d'imatge de la ciutat, en un moment on els veïns viuen intensament les festes al carrer i es reben molts visitants a la ciutat".

L'òrgan ha manifestat el seu respecte pel dret de vaga dels treballadors però ha opinat que "és una convocatòria injustificada", argumentant que les demandes "no s'ajusten a dret" i que "la seva acceptació és jurídicament impossible d’aplicar".

Finalment, l'Ajuntament de Figueres ha carregat contra Comissions Obreres (CCOO). En el comunicat s'ha "lamentat profundament la utilització que fa el CCOO de la vaga" i s'ha apel·lat a la seva "responsabilitat envers la ciutadania".