La primera Figa Dolça de Figueres serveix 1.300 degustacions de vins i esgota pastissos

Comerç i Ajuntament valoren com a positiva l'estrena de la fira

Ambient a la Rambla de Figueres durant la Figa Dolça.

Ambient a la Rambla de Figueres durant la Figa Dolça. / AJUNTAMENT

Santi Coll

Santi Coll

La Rambla de Figueres ha acollit, durant dos dies, la primera edició de la Figa Dolça, la mostra-degustació de vins i licors dolços de l'Empordà i pastisseries de la ciutat. Al llarg dels dos dies -divendres i dissabte- 14 productors del món del vi i la pastisseria han mostrat els seus productes. L'assistència de públic ha estat considerable, segons el balanç fet per l'Ajuntament i Comerç Figueres, organitzadors de l'esdeveniment.

La mostra va estar pendent d'un fil, durant tota la setmana, a causa de les previsions meteorològiques adverses, però finalment s'ha pogut celebrar amb normalitat i ha servit per animar l'ambient comercial i turístic de la ciutat en una setmana marcada per les vacances en diversos departaments francesos, bons clients de la capital empordanesa.

Taller de tast de vins dolços al Museu Joguet.

Taller de tast de vins dolços al Museu Joguet. / AJUNTAMENT

S'han venut més de 500 copes de degustació i s'han servit més de 1.300 degustacions de vins i licors dolços. Pel que fa a les pastisseries, la majoria han esgotat les existències. La mostra ha comptat amb diverses activitats promocionals dels productes exposats.

Comerç Figueres i l'Ajuntament de Figueres valoren "molt positivament aquesta primera edició" i consideren que "la fira té molt camí per córrer i pot ser una molt bona plataforma per posar en valor els vins dolços de l'Empordà i les pastisseries de Figueres".