Un grup de lladres ha intentat robar de matinada a l'estanc de Llançà. Aquests en ser sorpresos per la policia, han atropellat un mosso mentre fugien.

La Policia Local de Llançà i els Mossos d'Esquadra han anat fins al carrer Camprodon quan cap a les cinc de la matinada ha saltat l'alarma del local. En aquell moment, han sorprès els lladres que anaven en un cotxe.

La policia ha demanat que s'aturessin però el conductor no n'ha fet cas. Ha envestit un mosso, que ha acabat al cim del capó del vehicle. Ha resultat ferit lleu. Aquest també ha emès un tret dissuasiu per evitar-ho però els lladres han marxat del lloc dels fets.

Arran del què acabava de succeir, s'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra per intentar aturar els lladres que han agafat l'N-260. Els agents tenien muntat un control a l'altura de Garriguella però, els lladres que venien de Llançà se l'han saltat.

Poc després, cap a un quart de set, els agents han localitzat un vehicle estimbat al camí de Carmençola, a Vilajuïga. Han fet recerca i els Mossos han localitzat dues joves de 19 anys que estaven amagades en una zona boscosa. Després de diverses indagacions, han conclòs que eren dues de les que havien fugit amb el vehicle. Les han detingudes com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'estanc, un delicte de lesions i també, d'un delicte de desobediència i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

D'altra banda, aquest matí a un jove de 24 anys relacionat amb els fets a Roses. Agent de la Unitat d'Investigació d'aquesta comissaria l'han detingut pels mateixos fets.

De moment la investigació es manté oberta i els Mossos no descarten que aquest grup estigui relacionat amb altres robatoris en estancs que hi ha hagut les últimes setmanes a les comarques gironines.