El CAR Jove de Roses adapta la seva programació a la situació actual. Verònica Medina, regidora de Joventut, recorda que «ja vam haver d'aturar les activitats de primavera, i ara hem de tirar-les endavant per tenir cura dels joves, aplicant totes les mesures higièniques i sanitaris».

Les propostes d'aquesta temporada són molt variades, i cada vegada més s'afegeixen activitats i cursos d'una durada més reduïda. Enguany, com a novetat, «hem fet una gran aposta per una programació exclusiva per a joves de 18 a 29 anys». A més, els adolescents continuaran gaudint de les activitats habituals, i se sumen altres molt més innovadores, com la creació de vídeo.

El CAR també inclou serveis com el d'Informació Juvenil, el Servei d'Atenció a l'Adolescència i el Servei de Treball Jove, i es disposen d'espais que conviden a la reflexió i a l'activisme dels i les joves. Totes les activitats que ofereix el CAR treballen aspectes com la cohesió social, el feminisme, la perspectiva de gènere, la perspectiva intercultural, la salut sexual, l'educació emocional i la salut mental, la diversitat, antiracista, el medi ambient i la sostenibilitat.«Continuem treballant la mirada feminista i la participació, recollint les activitats consensuades amb els joves i donant una resposta a les seves demandes».

Totes les activitats i els serveis són gratuïts amb la voluntat de garantir la igualtat d'oportunitats, ja que «ha de poder-hi accedir qualsevol jove que vulgui».

Les preinscripcions estan obertes i es realitzen a través del correu electrònic de joventut i també de forma presencial en el CAR Jove.