14 de setembre de 2020
14.09.2020
L'Empordà
Roses

S'obren les inscripcions per a les activitats del CAR Jove de Roses

A partir d'avui es poden fer les preinscripcions a través del correu electrònic

14.09.2020 | 18:42
S'obren les inscripcions per a les activitats del CAR Jove de Roses

El CAR Jove de Roses obre inscripcions pels cursos, activitats i tallers que oferirà aquest curs al jovent del municipi. El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Roses ha decidit que, malgrat la incertesa actual i la situació sanitària ocasionada arran de la pandèmia, cal tenir cura de les necessitats dels joves i donar resposta a les seves demandes, a banda de recuperar accions que van quedar aturades el mes de març, amb l'inici del confinament.
Enguany, com a novetat, destaca la programació exclusiva per a joves de 18 a 29 anys amb propostes variades com supervivència, cant, bodypercussion, curs sobre benestar i taller de sexualitat feminista, entre d'altres.

Els adolescents hi continuaran trobant un reguitzell d'activitats, tant de tradicionals (Teatre, Rol, Cuina i pastisseria, Oci nocturn alternatiu...), com les més innovadores (Creació d'App, Vídeo, Acting...), que s'han programat a partir de les seves demandes.  El CAR inclou a més serveis com el d'Informació Juvenil, el Servei d'Atenció a l'Adolescència (terapèutic) i el Servei de Treball Jove, així com espais que conviden a la reflexió i a l'activisme dels i les joves. 
Totes les activitats i serveis són gratuïtes amb la voluntat de garantir l'accessibilitat de tots els rosincs i rosinques. Alhora, per tal d'organitzar la programació, s'ha tingut en compte totes les mesures de seguretat i prevenció recollides en el PROCICAT per evitar la propagació de la Covid-19.

Les preinscripcionsper a les activitats s'obren a partir d'avui, 14 de setembre, a través del correu electrònic joventut@roses.cat i també de forma presencial en el CAR Jove de Roses. Cada activitat compta amb un aforament limitat, que un cop arribi al mínim establert necessari per a l'inici de cada curs o activitat, s'informarà els interessats i interessades per tal de començar l'activitat i efectuar el pagament de la quota en cas que sigui necessari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent